ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські бойовики у Криму захопили двох активісток Автомайдану та журналістку "Тижня" (оновлено)

09.03.2014, 18:12

На в'їзді до Криму з боку Херсонської області російські бойовики у військовій формі російської армії затримали дві групи українських журналістів. Про це повідомив журналіст "Главкому", що знаходиться на місці подій.

Він повідомив, що в однієї з затриманих дівчат бойовики при обшуку виявили на руці татуювання "Небесна сотня". Один з чоловіків у формі став їм погрожувати: "Вас уже сотня? Сейчас будет 102". Після цього дівчат, які прибули до Криму на автомобілі Citroen білого кольору з українськими номерами AK 4646 CE, повели в невідомому напрямку.

Фото з сайту avto-nomer.ru

 

"Чоловіки спочатку поставили дівчат на коліна, а потім кудись повели", — передав журналіст. Він також повідомив, що телефони його колег зараз не відповідають.

Іншу групу працівників медіа, серед яких був журналіст "Головкому" також затримали. Озброєні люди вкрали у співробітника "Головкому" всі готівкові гроші , але потім відпустили.

Пізніше стало відомо, що викрали активісток "Автомайдану" Катерину Бутко (прес-секретар організації) та Олександру Рязанцеву (з Ялти,  з татуюванням). Разом з тим, за даними співтовариства Євромайдан SOS, серед затриманих також журналістка видання "Тиждень" Олена Максименко, з якої поки немає зв'язку.

Катерина Бутко

 

Liked the article?
Help us be even more cool!