ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радник голови Рівненської ОДА, звільнення якого вимагали журналісти, йде з посади

20.04.2017, 10:49

Радник голови Рівненської обласної держадміністрації Андрій Андрощук, політичної відповідальності та звільнення якого вимагали журналісти та громадські активісти через його звинувачення на адресу журналістки телеканалу “Інтер” Інни Білецької у праці на російську пропаганду, 19 квітня написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляє “Четверта влада”.

“Якщо обирати між можливістю вільно висловлювати свої думки та статусом радника голови облдержадміністрації, то я обираю перше”, – написав Андрій Андрощук на своїй сторінці у Фейсбук та виклав заяву про звільнення.

Також він повідомив, що займатиметься надалі журналістикою і дав зрозуміти, що винним себе не вважає.

Як повідомляв ІМІ, 13 квітня рівненські журналісти та громадські активісти поширили звернення, в якому вимагали політичної відповідальності радника голови Рівненської обласної держадміністрації Андрія Андрощука аж до звільнення з посади через його звинувачення на адресу журналістки телеканалу “Інтер” Інни Білецької у праці на російську пропаганду.

На думку авторів листа, 7 квітня Андрій Андрощук дозволив собі публічне висловлювання у Фейсбуці, яке є зазіханням на свободу слова і намаганням влаштувати травлю журналістці, яка систематично викриває корупцію і зловживання на Рівненщині.

Liked the article?
Help us be even more cool!