ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проти професора з львівського університету, яка погрожувала журналісту, порушили справу за статтею самоправство

27.11.2014, 15:57

Галицький райвідділ міліції Львова розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні проти завідувача кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету Людмили Луць, яка погрожувала редактору правозахисного сайту "Правком" та члену Національної спілки журналістів України Віктору Корнієнко. Про це повідомляється на сайті “Правкому”.

Як пише видання, міліцейський райвідділ відкрив дане кримінальне провадження (внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань) 14 листопада 2014 року, попередня кваліфікація правопорушення - самоправство (ст. 356 КК України).

Нагадаємо, 7 листопада редактор львівського правозахисного сайту "Правком" та член НСЖУ Віктор Корнієнко заявив про погрози на його адресу від фігурантки його журналістського розслідування, завідувача кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету Людмили Луць. Журналіст просив Генерального прокурора Віталія Ярему відреагувати на факти щодо перешкоджання журналістській діяльності та вжити заходів для об’єктивної перевірки фактів, з’ясованих в ході журналістського розслідування (що можуть свідчити про вчинення корупційних та шахрайських дій з боку професора права Людмили Луць).

Liked the article?
Help us be even more cool!