ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура обіцяє повідомити про результати перевірки нападу на Найєма завтра

09.08.2012, 03:14

10 серпня прокуратура завершить перевірку перевірка обставин за заявою журналіста «Української правди» Мустафи Найєма щодо нападу на нього охоронця одного з делегатів з'їзду Партії регіонів. Про це «Телекритиці» повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

За інформацією прес-служби в цей день спливає десятиденний термін перевірки органами прокуратури заяви про злочин. Нагадаємо, Мустафа Найєм написав заяву щодо порушення ст. 171 і 296 КК України - умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналіста і хуліганство. Заяву прийняли у Дніпровському райвідділі 30 липня близько 23:00. 

Нагадаємо, Інцидент з Мустафою Найємом стався 30 липня. Охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила журналіста, вибила в нього з рук телефон і видалила з нього зняте відео. Мустафа Найєм написав заяву в міліцію з приводу вчинених щодо нього порушень. Міліція передала справу Мустафи Найєма до прокуратури, а прес-секретар президента Дарія Чепак тримає її на контролі.

2 серпня Мустафа Найєм заявив, що стало відомим прізвище делегата з'їзду Партії регіонів - Калетник Микола Миколайович.

Незалежна медіа-профспілка України та Національна спілка журналістів України звернулися до міністра МВС Віталія Захарченка та генерального прокурора України Віктора Пшонки і створили групу швидкого реагування на інцидент із Мустафою Найємом.

Liked the article?
Help us be even more cool!