ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент підписав закон, який робить публічними декларації про доходи чиновників - Льовочкін

12.06.2012, 01:02

Президент України Віктор Янукович підписав Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції». Цей документ значно розширив можливості для ЗМІ та громадян щодо доступу до інформації про доходи державних чиновників, зазначив глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, повідомляється на сайті президента.


“Законом, зокрема, внесено зміну до редакції статті 6 Закону «Про доступ до публічної інформації». Відтепер не належать до інформації з обмеженим доступом відомості, зазначені в декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, оформленої за формою і у порядку, встановлених Законом «Про засади запобігання та протидії корупції», крім відомостей, зазначених у пункті 7 примітки додатка до цього Закону. Таким чином, всі декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, подані держслужбовцями, є публічними і доступ до них не може бути обмежений”, - зазначив Льовочкін.


Він також нагадав, що президент України та керівництво Адміністрації Президента ще до прийняття нового Закону оприлюднили декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Liked the article?
Help us be even more cool!