ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент хоче більше контролювати надходження грантів?

12.01.2012, 01:12
Адміністрація президента створює робочу групу, щоб змінити законодавство в частині посилення контролю над надходженням і використанням грантів. Про це йдеться в розпорядженні Президента України №1/2012 – рп.

Робочу групу очолить  перший віце-прем'єр міністр України Андрій Клюєв. До складу робочої групи увійшли лише особи, пов’язані з державною владою, жодного представника третього сектору в групі не представлено.

В розпорядженні йдеться, що основною функцією робочої групи є здійснення аналізу законодавства України з питань залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.
 
За результатами аналізу має бути підготовлено і внесено пропозиції щодо вдосконалення законодавчого регулювання зазначених питань, зокрема в частині забезпечення прозорості та посилення контролю за використанням ресурсів проектів (програм) міжнародної технічної допомоги. А також планується розробка та внесення пропозицій щодо вдосконалення механізмів координації співробітництва центральних і місцевих органів виконавчої влади України з донорами міжнародної технічної допомоги з питань залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.
ІМІ 
Liked the article?
Help us be even more cool!