ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Працівників прес-служб органів місцевої влади, самоврядування і поліції Херсона та області запрошують на тренінг з ефективних комунікацій

14.01.2016, 18:13

Інститут масової інформації запрошує працівників прес-служб органів місцевої влади, самоврядування та поліції Херсона та області взяти участь у одноденному тренінгу з ефективної співпраці з журналістами.

Навчання відбудеться 23 січня у Херсоні.

Після проходження навчання учасники зможуть отримувати віддалені системні консультації від експертів проекту, а також отримати навчальний посібник зі зразками стандартів, правил і шаблонів роботи прес-служб.

Участь можуть взяти лише чинні працівники прес-служб органів місцевої влади, самоврядування та поліції Херсону та області, заповнивши онлайн-форму до 19 січня включно. Відібрані для участі отримають повідомлення з деталями на емейл.

Учасникам з інших міст організатори компенсують витрати на проїзд (за наявності оригіналів проїзних документів).

Тренінг пройде в рамках консультаційно-навчального проекту “Будуємо мости заради реформ і довіри”, метою якого є допомогти журналістам, громадським активістам та прес-службам місцевих органів влади і самоврядування ефективно взаємодіяти. У Херсоні 22 січня відбудеться навчання для громадських активістів, а 24 січня — для журналістів.

Проект реалізовує Інститут масової інформації за підтримки Уряду Великої Британії.

 

Контактний емейл: [email protected].

 
Liked the article?
Help us be even more cool!