ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Порошенко наголошує на публічному звіті силовиків щодо розслідування вбивства Шеремета

12.07.2017, 10:37

Президент України Петро Порошенко вважає, що правоохоронні органи повинні найближчим часом провести публічний звіт щодо результатів слідства вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив 11 липня під час зустрічі з родиною Шеремета і представниками міжнародної організації Комітет захисту журналістів, повідомляється на сайті глави держави.

Порошенко наголосив, що, як і журналісти, зацікавлений у прозорому розслідуванні вбивства Шеремета і готовий зробити все від нього залежне для повного розслідування.

Як повідомляв ІМІ, Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля, в якому перебував. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Поліція кваліфікувала подію за статтею “умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”

10 травня 2017 року проект “Слідство.Інфо” та міжнародна мережа OCCRP презентували документальний фільм про вбивство журналіста Павла Шеремета “Вбивство Павла”. У фільмі йдеться про те, що в ніч перед убивством Шеремета біля його будинку був присутній чоловік, який працював в СБУ до 2014 року, Ігор Устименко. Устименко був присутній біля будинку Шеремета принаймні кілька годин уночі, коли під автівку журналіста було підкладено вибухівку. Він приїхав на місце події на Шкоді Октавії АА 2551 МО сірого кольору. Її зафіксували кілька камер спостереження в районі, де проживав Павло.

6 червня Президент України Петро Порошенко закликав правоохоронні органи публічно прозвітувати щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!