ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поранений британський фотограф продовжить працювати на Донбасі

16.02.2017, 11:18

Стан пораненого під Авдіївкою (Донецька область) британського фотографа Крістофера Нанна нормалізується. Про це він повідомив 15 лютого, зустрівшись з вперше після поранення з журналістами в Дніпропетровській обласній офтальмологічній лікарні, де йому врятували травмоване під час обстрілу око.

У четвер, 17 лютого, Нанну проведуть вже третю операцію на оці. В Україні він знімає вже майже 10 років, Донбас став для нього першою гарячою точкою. Після одужання Нанн планує повернутися туди і продовжити працювати. “Як тільки одужаю - поїду знову на схід, працювати, - сказав Крістофер. - Ті фотографії, що встиг зняти, будуть використані в книзі про війну на Донбасі, яку хочу видати”.

Як повідомив директор Дніпропетровської обласної офтальмологічної лікарні Валерій Сердюк, все йде за планом, надія на хороший результат є.

“Під час операції ми видалили з ока пластиковий осколок розміром 6 міліметрів, - сказав Сердюк. - Всі структури ока були відновлені”.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївка Донецької області поранення обличчя отримав іноземний фотожурналіст Крістофер Нанн. Фотокора було госпіталізовано до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова міста Дніпро, де прооперували.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що  лікарям вдалося зберегти зір Крістоферу Нанну.

За матеріалами Радіо Свобода, КП в Україні

На фото - Крістофер показує 6-міліметровий осколок, який лікарі дістали з його ока. Фото - Павло Дацковський, КП в Українї

Liked the article?
Help us be even more cool!