ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавські ЗМІ отримали розсилку від фейкової прес-служби міськради

14.09.2018, 14:43

Полтавські засоби масової інформації отримали розсилку від фейкової прес-служби міської ради. Про це повідомляє міське видання “Коло”.

Як пише видання, 13 вересня полтавську спільноту у Фейсбуці сколихнули пости на сторінці Полтавської міської ради.

На цій сторінці, яка понад рік не оновлювалася, з’явилися жартівливі пости про болючі теми для Полтави. Зокрема, про амброзію та МАФи.

Також на сторінці прокоментували сьогоднішню сесію, на якій планував розгляд питання про оголошення недовіри міському голові, тощо.

Пізніше на офіційному сайті Полтавської міської ради повідомили, що сторінка у Facebook “Полтавська міська рада” не є офіційною сторінкою Полтавської міської ради та виконавчого комітету.

"Зазначена сторінка не створена та не адмініструється Полтавською міською радою. Офіційний сайт Полтавської міської ради та виконавчого комітету є єдиним офіційним інформаційним ресурсом про діяльність органу місцевого самоврядування м. Полтава в мережі Інтернет”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, пише "Коло", сьогодні редакції полтавських ЗМІ отримали листи підписані прес-службою Полтавської міської ради з текстом “Чому депутати міськради зніматимуть з посади Олександра Мамая. Позиція голів фракцій”.

Начальниця відділу-керівниця прес-служби Полтавської міської ради Юлія Палієнко заявила, що прес-служба ради жодного відношення до розсилки та змісту листа немає.

Liked the article?
Help us be even more cool!