ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Полтавська журналістка, яку адвокат погрожувала побрити наголо, написала заяву у поліцію

31.08.2016, 18:08

31 серпня журналістка ГромадськеТБ.Полтава Ольга Дудка звернулася до правоохоронців із заявою про погрози.

Мова про інцидент, який стався напередодні в Октябрському райсуді Полтави. Там розглядали справу, за якою полтавця підозрюють у вбивстві. Адвокат підозрюваного, справу якого розглядали, Марина Розанова, погрожувала побрити журналістку наголо, якщо та опублікує її фотографію в Інтернеті. Також адвокатка фотографувала присутніх у залі суду медійників, обіцяла викласти їх фото на порносайтах, якщо її світлину десь опублікують.

– Бувають конфліктні ситуації, але нащо кидатись на людей і погрожувати? Усі ми буваємо імпульсивні, можемо наговорити зайвого, але така поведінка не припустима ні для кого. Це в будь-якому разі тиск і психологічне насилля. Сумнівів, що мені щось може загрожувати, в мене немає. Саме тому вирішила написати заяву в поліцію. Хто знає, на що здатні такі люди. Якщо вона буде продовжувати так себе поводити, то не факт, що хтось ще не постраждає і від її погроз, і від дій. Як на мене, вона сама спровокувала цей конфлікт і в якийсь момент усе вийшло з-під контролю, – повідомила Ольга Дудка в коментарі регіональній представниці ІМІ в Полтавській області.

У Полтавському відділі ГУ НП в Полтавській області заяву прийняли відразу, додала журналістка, але відксерокопіювати заяву не дозволили.

– Дали «корінець», що заява зареєстрована і все, – говорить Ольга Дудка.

Під час скандального судового засідання 30 серпня погрожували також журналісту «Полтавщини» Миколі Лисогору. Батько підозрюваного сказав журналісту «Полтавщини», що засуне йому фотоапарат в «ж…». Микола Лисогор у коментарі регіональній представниці ІМІ в Полтавській області повідомив, що не звертався до поліції.

– Поки не збиралися, подивимося що буде далі, – сказав він. 

ІМІ

Фото: Фейсбук Ольги Дудки

Liked the article?
Help us be even more cool!