ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція знайшла тіло шведської журналістки Кім Волл

22.08.2017, 11:54
Кім Волл, фото - @Expressen\Twitter

Датські правоохоронні органи виявили в територіальних водах Данії тіло жінки, в якій впізнали зниклу журналістку Кім Волл. Про це повідомив 21 серпня шведський телеканал “SVT Nyheter”, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Раніше повідомлялося, що творець і власник підводного човна, на якій шведську журналістку Кім Волл в останній раз бачили живою, Петер Мадсен заявив, що під час подорожі на підводному судні стався нещасний випадок, у результаті якого дівчина померла.

“Обвинувачений розповів поліції і суду, що на борту підводного човна стався нещасний випадок, що став причиною смерті К. Волл, після чого Мадсен поховав її в море”, - заявила поліція Копенгагена, яка веде розслідування цього справи.

“Поліція Копенгагена також підтверджує, що звинувачення (проти П. Мадсена) залишаються в силі”, - також заявили в поліції.

Підводний човен, на якій Кім Волл подорожувала з творцем і власником судна Петером Мадсеном, затонув 11 серпня. Сам Мадсен був врятований, а журналістка вважалася зниклою. Пізніше човен підняли і відбуксирували в порт Копенгагена, але на борту нікого не виявили.

У поліції заявили, що вважають, що затоплення субмарини було навмисним, його мета - приховати вбивство.

Петер Мадсен сконструював саморобний підводний човен “Наутілус” в 2008 році. Тоді він став найбільшим таким судном у світі.

Liked the article?
Help us be even more cool!