ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція затримала підозрюваного у пораненні оператора у Кривому Розі

07.07.2017, 12:06

Криворізька поліція затримала підозрюваного у пораненні оператора інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслава Волка. Про це повідомляє “Перший Криворізький” з посиланням на прес-службу Криворізького відділу поліції.

“В ході розгляду даного кримінального провадження, працівниками поліції вилучено вогнепальну зброю, споряджену бойовими патронами. Підозрюваний у скоєнні злочину придбав вогнепальну зброю незаконно, носив і зберігав без передбаченого законом дозволу”, - повідомили в поліції.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) і за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

В рамках цих статей підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Зараз ведеться слідство. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання під вартою.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня у Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк отримав вогнепальне поранення у шию під час військових навчань.

Оперативне командування “Схід” Збройних сил України зазначило, що інструктор, який поранив оператора, є волонтером і не має відношення до ЗСУ.

За фактом події слідчий відділ Криворізького відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області вирішує питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 КК України “Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”, повідомили в Міністерстві оборони.

Оператор отримав вогнепальне поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю з боку інструктора, що проводив заняття, зазначили в Міноборони.

Рідні оголосили про необхідність збору коштів.

Банківська картка “Приватбанку” дружини В’ячеслава 5168 7573 2133 8198 (Волк Інна Олександрівна).

Liked the article?
Help us be even more cool!