ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Слов'янськом вбито італійського фоторепортера

25.05.2014, 13:57

Італійський фоторепортер Андреа Роккеллі та його перекладач загинули 24 травня під час мінометного обстрілу у селі Андріївка під Слов’янськом Донецької області. Цю інформацію сьогодні підтвердило Міністерство закордонних справ Італії, повідомляє УНІАН з посиланням на італійську газету Сorriere della Sera.

За даними видання, 30-річний фоторепортер Андреа Роккеллі та його перекладач загинули 24 травня під час мінометного обстрілу у південній частині міста.

Газета посилається на знайомого італійського громадянина, котрий подзвонив йому на мобільний телефон, по якому людина російською мовою сказала, що знайшли його тіло та речі.

Видання зазначає, що сьогодні до Києва прибудуть родичі загиблого.

Андреа Роккеллі загинув під Слов?янськом унаслідок мінометного обстрілу з боку членів незаконних збройних формувань, заявив перший віце-прем?єр Віталій Ярема, інформує Радіо Свобода.

«У період із 16:00 до 20:00 24 травня в селищі біля Слов?янська громадянин Італії... під час мінометного обстрілу з боку терористів зазнав осколкових поранень голови та тіла, внаслідок чого настала смерть. Також загинув його перекладач, громадянин Російської Федерації Миронов», – зазначив він.

Віце-прем?єр додав, що перебування цих осіб у зоні проведення антитерористичної операції з українською стороною не узгоджувалося.

МИД Италии подтвердил гибель итальянского журналиста в Украине

Фото: twitter.com/myrevolutionrus

За даними ЗМІ, у Twitter самопроголошеної "Донецької народної республіки" було повідомлено, що під Слов’янськом у селі Андріївка нібито були вбиті італійський журналіст Андреа Роккеллі та його перекладач - громадянин Росії Андрій Миронов.

Фото з Сorriere della Sera

Liked the article?
Help us be even more cool!