ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час висвітлення євромайдану постраждали оператор і журналіст телеканалу "Україна"

27.11.2013, 10:13

Під час висвітлення подій на євромайдані постраждали оператор і журналіст каналу «Україна» - В'ячеслав Філюшкін і Катерина Філіппенко, повідомила прес-служба каналу.

24 листопада, під час сутички мітингувальників за євроінтеграцію України та спецпідрозділу «Беркут» біля будівлі Кабінету Міністрів постраждала кореспондент «Событий» і «Событий недели» Катерина Філіппенко. Вона отримала сильний забій руки і хімічні опіки слизових оболонок.

25 листопада під час сутички між прихильниками євроінтеграції та «Беркутом» на Європейській площі постраждав оператор інформаційного мовлення каналу «Україна» (програми «События» і «События недели») В'ячеслав Філюшкін.

«Ми разом з кореспондентом Оленою Шевчук робили репортаж на Європейській площі в понеділок увечері. Близько 20:00 сталося зіткнення сил, назвемо це так. З одного боку - «Беркут» , з іншого - протестувальники. Я опинився в епіцентрі цього людського місива. Природно, я все знімав. Професійна звичка - думати не про себе , а про камеру, отже, я її підняв в повітря. Тобто руки я підняв вгору, а тіло при цьому виявилося практично беззахисним. Всі дуже штовхалися, але якогось особливого болю я в той момент не відчув. Напевно, був істотний викид адреналіну», - зазначив пан Філюшкін.

Після зйомки в ПТС В'ячеслав Філюшкін відчув різкий біль у ребрах. Він звернувся до швидкої допомоги яка стояла неподалік, а наступного дня зробив рентген. Лікарі діагностували сильний забій грудної клітини, ані перелому, ані тріщин у ребрах не виявилось.

«Я в робочому стані, - додав оператор, - Просто деякий час не буду показуватися на Європейській площі, щоб не посилити удари, а на зйомки «спокійніше» я можу їхати хоч зараз. Власне, я це вже й роблю».

Нагадаємо, 24 листопада в сутичці з «Беркутом» постраждав оператора 5-го каналу Іван Наконечний та кореспондент «Українського тижня» Станіслав Козлюк.

Телекритика

Liked the article?
Help us be even more cool!