ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оператору "Інтера" тітушки розбили камеру та травмували руку

19.02.2014, 21:57

19 лютого в Одесі постраждав оператор телеканалу “Інтер” Ігор Мехоношин, який висвітлював мітинг євромайданівців під обласною держадміністрацією. Невідомі молодики в шоломах та з пов'язками "Антимайдан” розбили йому камеру і травмували кість руки, повідомляють Подробности.

Як йдеться у сюжеті телеканалу, на площі перед ОДА опозиція проводила мітинг. Через півгодини до будівлі прибуло понад 100 молодих людей спортивної статури.

“Всі вони були в шоломах, в однаковій чорної амуніції - з пов'язками "Антимайдан". В руках у кожного - бита. Хто вони - говорити не стали. У якийсь момент молодики напали на мітингувальників: почали бити всіх підряд”, - повідомила ведуча.

Проте найбільше дісталося журналістам.

В коментарі телеканалу Ігор Мехоношин зазначив: “До кістки зняли м'ясо - напевно, це була арматура, бо від кийка такого удару не вийшло б - мені здається, була залізна арматура”.

Нагадаємо, 19 лютого в Одесі постраждав оператор Нового каналу Ігор Казанжи під час розгону активістів Євромайдану біля будівлі облдержадміністрації. Він отримав удар по нозі від тітушка.

Liked the article?
Help us be even more cool!