ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оператора "Еспресо ТВ" схопили силовики і потягли в автозак (оновлено, доповнено)

22.01.2014, 11:08

Оператора інтернет-телебачення "Еспресо-ТВ" Дмитра Двойченкова, який вів пряму трансляцію з вул. Грушевського, де тривають сутички між міліцією і протестувальниками, схопили і потягли до автозаку силовики. Про це Двойченков розповів в коментарі ІМІ.

За словами Двойченкова, його схопили силовики (чи солдати внутрішніх військ, чи беркутівці — не роздивився), коли він вийшов з будівлі, звідки стрімить "Еспресо-ТВ", що забрати і провести іншого оператора телеканалу.

"Я перед тим зняв жилетку "Преса", бо міліція вночі дуже погано реагує на журналістів і часто стріляє по них спеціально. Коли вийшов забрати іншого нашого оператора мене схопили і потягли в автозак. Я почав кричати, що журналіст, і тоді якийсь з іхніх старших сказав усім "Тихо, спокойно", потім перевірили документи і переконавшись, що справді журналіст, відпустили", — розповів оператор.

В оператора розсічена губа, подавати заяву в міліцію про перешкоджання журналістській діяльності не буде, оскільки вважає, що сам винен, що був без жилетки "Преса".

"Еспресо-ТВ" веде постійну пряму трансляцію з вул. Грушевського.

Як відомо, за даними ІМІ, у зоні сутичок протестувальників з міліцією на вулиці Грушевського у Києві за 19-22 січня постраждало близько 40 журналістів, список постійно доповнюється.

Liked the article?
Help us be even more cool!