ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НТКУ заперечує, що тринькає мільйони

13.09.2011, 02:37
Національна телекомпанія України категорично не погоджується із інформацією Рахункової палати про неефективне витрачання 24 мільйонів гривень.

Про це йдеться в заяві НТКУ, повідомляє Українська правда.

"Я припускаю появу цієї інформації виключно як елемент PR-кампанії, яка розпочалась не вчора. Людям просто вкинули інформацію про те, що гроші нібито "вкрали", обрали вагому суму у 24 мільйони, але ніхто навіть не знає, що у каналу навіть не має таких коштів на виробництво", - заявив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

"Особливо дивують звинувачення щодо неефективного управління, коли сьогодні при недофінансуванні потреб телевиробництва канал протягом 2010-2011 років отримав та продовжує суттєвий приріст глядацької аудиторії. А це – найкраще підтвердження вірності прийнятих управлінських рішень", - додав він.

"Одними із головних принципів роботи чинного керівництва Національної телекомпанії України є і залишаються економне та ефективне використання бюджетних коштів та заходи із попередження корупційних дій", - запевнили в НТКУ.

Так, Національна телекомпанія України змогла забезпечити вихід в ефірі телеканалу рейтингового продукту -  трансляції Формули-1, фільмопоказу, програми ШустерLIVE з мінімальним витрачанням коштів на отримання прав (див. таблицю).

Формула-1 обійшлася каналу у 0 гривень, фільми (360 серіалів та 320 худ.фільмів) – у 102 174 гривень, ШустерLIVE - 12 гривень/програма.

"Для кращого розуміння умов, в яких працює Національна телекомпанія України варто також згадати про роботу НТКУ із іншим державним підприємством – Концерном РРТ. Від продажу реклами та спонсорства за весь рік заробіток каналу приблизне складатиме 25 мільйонів гривень, що вистачить виключно для сплати послуг із трансляції сигналу Концерну РРТ та інших компаній, що надають телекомунікаційні послуги", - зазначили на каналі.

З метою підготовки обґрунтованих заперечень, НТКУ направить окремий запит до Рахункової палати із вимогою фахового обґрунтування наведених претензій.

 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!