ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Незалежна медійна рада обрала керівництво та розглянула першу справу

15.01.2016, 16:48
Сьогодні, 15 січня, новостворена Незалежна медійна рада обрала голову та секратарів. Так, головою Ради стала голова правління ГО "Телекритика" Наталія Лигачова, а секретарями юрист ГО "Інститут масової інформації" Роман Головенко та юрист Інституту медіаправа Ігор Розкладай.

Окрім цього, медіарада розглянула свою першу справу, щодо трансляції на телеканалі НТН документального серіалу “Легенди карного розшуку”. Для висловлення позиції до Незалежної медійної ради звернулася Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. У випуску за назвою “Кровавая вольница”, щодо якого надійшло звернення, може міститися інформація, якою виправдовується злочинний характер комуністичного тоталітарного режиму.

Незалежна медійна рада визначилась з позицією щодо даного звернення і найближчим часом оприлюднить прийняте рішення.

Нагадаємо, що Незалежна медійна рада є органом саморегулювання у сфері медіа, до якого входить 15 членів – авторитетних журналістів та громадських активістів, які мають ґрунтовний досвід у медійній сфері. Медійна рада була створена наприкінці 2015 року і має стати незалежним арбітром для вирішення спорів та конфліктів у медійній галузі, а також слідкувати за дотриманням професійних стандартів у журналістиці.

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!