ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі жорстоко побили Тетяну Чорновол

25.12.2013, 10:24

У ніч на 25 грудня невідомі побили журналістку і активістку Євромайдану Тетяну Чорновол, повідомляє «Українська правда».

Це трапилося в Борисполі. «У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя», - написав вночі 25 грудня Мустафа Наєм у своєму твіттері.

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку, численні гематоми, зламаний ніс.

«За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків», - написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама вона ходити не може. О 4-й годині ранку Тетяну перевезли до лікарні в Києві.

В автомобілі Тетяни був знайдений відеореєстратор. Його забрали активісти для того, щоб вивчити інформацію, що там збережена.

Як повідомив «Громадському ТБ» активіст Олексій Гриценко, який отримав дзвінок від Тетяни Чорновол в цю ніч, 24 грудня Тетяна їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останньої зйомки за нею стежили. Інформацію про будинок Захарченка Тетяна встигла поставити в блог на УП.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!