ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НБУ заявляє, що не вимагав звільнити приміщення, яке орендує "1+1"

13.09.2017, 11:23

Національний банк України (НБУ) заявляє, що не звертався ні до орендаря ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”, ні до орендодавця ТОВ “Поділ нерухомість” із вимогою звільнити приміщення по вул. Кирилівській, 23”. Про це повідомляється на сайті НБУ.

“Національний банк розцінює поширення подібної маніпулятивної та викривленої інформації про нібито виселення ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1” із приміщення по вул. Кирилівській, 23, спробою вплинути на рішення Національного банку в частині погашення кредиту, майновим поручителем за яким є ТОВ “Поділ Нерухомість”, - заявив Нацбанк.

При цьому НБУ нагадує, що нежилі приміщення житлового-офісного будинку по вул. Кирилівській, 23, є власністю ТОВ “Поділ Нерухомість”. Ці приміщення у 2014 року передані в заставу Нацбанку в забезпечення виконання зобов’язань за кредитом, який був наданий Національним банком України ПАТ КБ “Приватбанк” у 2009 та 2014 роках.

Приміщення у зазначеній будівлі у ТОВ “Поділ Нерухомість” орендує ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”, про що укладено відповідний договір оренди.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 Media”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку.

“1+1 медіа” заявив, що у київській будівлі, яку орендує холдинг, цього року було вже кілька перевірок у банківській справі. Холдинг не виключає, що на нього спробують тиснути.

Прес-служба “1+1 медіа” заявила, що до 25 вересня Національний банк України (НБУ) планує відчуження будівлі ТОВ “Поділ-Нерухомість” (де розташовані офіси “1+1 медіа”) через те, що вона перебуває в якості заставного майна по процедурі рефінансування “Приватбанку”. Медіагрупа просить Міністерство внутрішніх справ (МВС) забезпечити охорону будівлі.

Liked the article?
Help us be even more cool!