ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада оголосила попередження телеканалу "Вінтаж ТВ"

22.02.2018, 16:01
Фото - Zrada Today

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ “Корона санрайс” (логотип “Вінтаж ТВ”), м. Київ, через відсутність мовлення. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 лютого, повідомляється на сайті Нацради.

Розглянувши результати планової перевірки та результати моніторингу від 26 січня, яким зафіксовано відсутність мовлення телеканалу “Вінтаж ТВ” у багатоканальній телемережі МХ-5 у стандарті DVB-T2 (MPEG-4), Нацрада визнала порушення компанією вимог частини сьомої статті 27 і пункту а) частини першої статті 59 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” і оголосила попередження.

Мовника зобов’язано упродовж місяця привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії і норм чинного законодавства.

Керівництво ТОВ “Корона санрайс” вважає, що виконує всі ліцензійні умови, оскільки забезпечує доставку сигналу до головної передавальної станції провайдера програмної послуги ТОВ “Зеонбуд”, м. Київ. Проте договір між цими двома суб’єктами господарської діяльності розірвано в судовому порядку, зазначає Нацрада.

Liked the article?
Help us be even more cool!