ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нападнику на журналістку "Еха Москви" діагностували шизофренію – адвокат

18.01.2018, 11:50
Фото - interfax.ru

Психіатрична експертиза встановила, що Борис Гриц, якого звинувачують у нападі на журналістку “Еха Москви” Тетяну Фельгенгауер, хворий на шизофренію. Про це заявив адвокат “Відкритої Росії”, що представляє інтереси потерпілої, Сергій Бадамшін агентству “ТАСС”, повідомляє Крим.Реалії.

“У результаті експертизи комісією встановлено, що Гриц страждає параноїдною шизофренією з безперервним типом перебігу... Наразі Гриц не може правильно сприймати обставини справи, свідчити й вимагає направлення на примусове лікування до медичного закладу”, – зазначено в результатах експертизи.

Бадамшин повідомив, що він і його клієнтка ознайомилися з висновками експертів. За його словами, підстав сумніватися в результатах немає.

Фельгенгауер у Twitter заявила, що для неї важливо, щоб нападник був ізольованим і не становив загрози. “Оскільки вже почали дзвонити за коментарями, коротко скажу і тут: для мене важливо, щоб людина, яка намагалася мене вбити, була ізольованою і більше не становила загрози. А де саме, у тюрмі або на примусовому лікуванні, вирішить суд”, – написала журналістка.

Нагадаємо, напад на Тетяну Фельгенгауер стався 23 жовтня 2017 року, коли зловмисник з ножем вдерся до будівлі редакції і завдав журналістці удар у шию. 6 листопада вона повернулася в ефір і як гість взяла участь у ранковому шоу.

48-річний громадянин Ізраїлю та Росії Борис Гриц був затриманий після нападу. Чоловікові висунуті обвинувачення в замаху на вбивство. Він перебуває під арештом.

Liked the article?
Help us be even more cool!