ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Януковича подали в суд

12.01.2012, 03:23
Проти президента Віктора Януковича подали позов за скасування Дня Свободи.

Про це повідомляє керівник Рівненської обласної організації Української народної партії Світлана Ніколина, пише "Україна молода".

Ніколина вимагає визнати незаконним указ Януковича, яким скасовується святкування 22 листопада Дня Свободи.

"Ми направили звернення до суду і очікуємо, що здоровий глузд переможе. Об’єднання Дня свободи з Днем Соборності вже є само по собі нелогічним тільки тому, що кожна дата має свою передісторію. І якщо Янукович забув Помаранчеву революцію, то треба йому нагадати",  - зазначила Ніколина.

За її словами, такі укази лише сприятимуть новій хвилі обурення людей, що, врешті, підштовхне українців до ще одного соціального вибуху.

"Українців контролювати неможливо ані указами, ані скасуванням визначних для них дат. Чим більше буде таких заборон, тим швидше це призведе до ще одного народного невдоволення чи навіть повторення Майдану", - повідомила Ніколина.

Як відомо, 30 грудня 2011 року Янукович підписав Указ "Про відзначення в Україні деяких пам`ятних дат та професійних свят", згідно скасовується День Свободи.

Вчора, у відповідь на інформаційний запит "Української правди" керівник головного управління забезпечення доступу до публічної інформації адміністрації Президента Денис Іванеско повідомив, що Янукович скасував День Свободи через звернення низки громадських організацій.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!