ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Інтері вирізають жарти про сім'ю Януковича і цензурою це не вважають

20.04.2012, 02:20
“Студія Квартал-95” не вважає цензурою невихід в телеверсії на Інтері номеру, де висміювалась сім'я президента Віктора Януковича, а аргументує це "умовами монтажного процесу". Про це повідомила прес-служба "Студії Квартал-95", повідомляє “ТелеПростір”.

У прес-службі повідомили, що дана сценка мала місце на записі програми “Вечірній квартал” 20 березня у палаці "Україна" і справді не "влізла" у телеверсію шоу на каналі Інтер від 7 квітня.

Це зумовлено "умовами монтажного процесу, за якими тривалість випуску не може перевищувати свій хронометраж", зазначила прес-служба.

Щодо повтору номеру за 31 березня про сімейні стосунки у випуску від 7 квітня, то прес-служба називає це "звичною практикою" ставити у повтор "кращі та успішні номери з попередніх програм". Проте прес-служба не пояснила про доцільність заміни непоказаного номеру про Януковичів повтором з попередньої програми у випуску, який анонсувався як новий.

Крім того, зазначила прес-служба "Студії Квартал-95", через "умови монтажного процесу" не вийшла 31 грудня на Інтері пародія на новорічне привітання президента України.

Водночас у "Студії Квартал-95" заперечили наявність цензури на Інтері та запевнили, що вихід вищезазначених номерів все ж планується і відбудеться у найближчих програмах. Коли саме – не уточнили, пише “ТелеПростір”.

Нагадаємо, у новому випуску гумористичного шоу "Вечірній квартал" від 7 квітня не вийшов жартівливий номер про молодшого сина Віктора Януковича, в якому "кварталівці" зачепіли тему статків Олександра Януковича, всієї сім'ї Януковичів та стосунки синів президента між собою.

У новорічний випуск "Вечірнього кварталу" від 31 грудня не ввійшла сценка-привітання президента з новим роком під назвою "Як це було", виконана актором "Студії Квартал-95" Юрієм Великим. "Кварталівець" обігрував конфуз президента Віктора Януковича, який торік у січні під час виступу на економічному форумі в Давосі не зміг вимовити фрази "увімкніть Україну". Відео цього номеру стало доступним після виходу новорічного "Вечірнього кварталу" на російському каналі "РЕН-ТВ".
Liked the article?
Help us be even more cool!