ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Банковій світлошумова граната влучила чернігівському журналісту у голову

25.12.2013, 14:01

 У Києві на вулиці Банковій від світлошумової гранати постраждав шеф-редактор чернігівського сайту “Північний Вектор” Олександр Жогалко. Про це він розповів в коментарі ІМІ.

За його словами, світлошумова граната влучила йому в праву скроню.

«Це сталося на Банковій о 17.30 під час зйомки. Влучила світлошумова граната в область правої скроні. Граната потрапила, тому що, я не знаю, чим вони там відстрілювались, вона йшла не по навісній, а йшла практично горизонтальною траєкторією з боку правоохоронців», - розповів він.

Лікарі діагностували Жогалко поранення, струс мозку.

“Мені була надана допомога там же на місці. Потім мене відвезли у київську 17-ту лікарню, було зашите все, накладено. Наступного дня мене відправили додому продовжити лікування за місцем проживання. Тут я пройшов стаціонар 10 днів, як невідкладне відновлення. Зараз продовжую дома працювати”, - зазначив журналіст.

Також він повідомив, що в день поранення написав заяву в Печерський райвідділ міліції Києва про завдання тілесних ушкоджень під час виконання ним професійної діяльності. Також у себе в Чернігові написав заяви в місцеву міліцію та прокуратуру.

Liked the article?
Help us be even more cool!