ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МЗС України знає про затримання журналіста у Білорусі, але причини не коментує

17.11.2017, 12:46
Фото - LB.ua

Міністерству закордонних справ України відомо про затримання власного кореспондента “Українського радіо” Павла Шаройка, наразі вживаються заходи щодо захисту його прав. Про це “Українській правді” повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

“МЗС відомо про затримання в Білорусі громадянина України. МЗС вживає заходів у справі захисту прав затриманого громадянина України”, - сказав він.

Водночас в МЗС відмовились коментувати причини. “Обставини затримання не коментуємо”, - сказав Кирилич.

У Консульстві України в Бресті сказали, що знають про затримання Шаройка зі ЗМІ, але прокоментувати нічого не можуть, бо затримали його не на їхній території.

Як повідомляв ІМІ, 17 листопада голова ПАТ “НСТУ” Зураб Аласанія повідомив про затримання власкора “UA: Українське радіо” в Білорусі, громадянина України Павла Шаройка, якому висунуто обвинувачення у шпигунстві.

Міністерство закордонних справ Білорусі поки що не коментує інформацію про затримання в республіці власкора “UA: Українське радіо”, громадянина України Павла Шаройка.

Дружина Павла Шаройка повідомила, що журналіста затримали вдома у Мінську ще 25 жовтня. Напередодні затримання у його квартирі був обшук.

Liked the article?
Help us be even more cool!