ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Московський суд розгляне у четвер апеляцію на арешт Сущенку

17.01.2018, 12:45
Фото - Твіттер Марк Фейгін

У четвер, 18 січня, Московський міський суд розгляне апеляційну скаргу на рішення про продовження арешту українському журналісту Роману Сущенку. Про це повідомив його адвокат Марк Фейгін, інформує Укрінформ.

“У четвер, 18 січня, о 12.30 в Мосміськсуді буде розглянута моя апеляційна скарга на продовження арешту мого підзахисного до 30 січня”, - сказав Фейгін.

За його словами, якщо не буде якихось несподіванок, то це буде остання апеляція на продовження арешту під час слідства, оскільки вже почнеться судовий процес. А в тих умовах арешт продовжує вже сам суд – як правило, строком на 6 місяців.

Як повідомляв ІМІ, 27 листопада 2017 року Московський міський суд продовжив арешт українському журналісту Роману Сущенку до 30 січня 2018 року.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки – полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Роман Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

Liked the article?
Help us be even more cool!