ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міська рада відклала питання ліквідації газети "Ужгород"

20.02.2015, 10:57

Питання ліквідації муніципальної газети «Ужгород» міський голова Віктор Погорелов без пояснення причини зняв із порядку денного засідання депутатів учора, 19 лютого. Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

В оприлюдненому проекті рішення йшлося про те, аби припинити випуск газети у зв’язку з «зміною порядку оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є Ужгородська міська рада, її виконавчі органи та висвітлення їх діяльності».

За інформацією регіонального представника ІМІ в Закарпатській області, питання знято тому, бо воно могло не набрати достатньої кількості голосів – кілька депутатських комісій не підтримали рішення ліквідувати муніципальну газету.

Водночас, депутати у бюджеті Ужгорода на 2015 рік не передбачили фінансування комунального підприємства «Редакція газети «Ужгород», відтак видання з нового року не виходить.

Наразі журналісти редакції публікують свою інформацію на сайті газети «Ужгород».

Нормативно-правові акти публікуються на офіційному сайті міськради.

Як повідомляв ІМІ, наприкінці минулого року в Ужгороді члени міськвиконкому прийняли рішення почати процедуру ліквідації комунального підприємства «Редакція газети «Ужгород».

Liked the article?
Help us be even more cool!