ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція розслідуватиме конфлікт директора «Залісся» з журналістами ТВі

29.02.2012, 01:34
Державне управління справами (ДУС) відсторонило від роботи директора державної резиденції «Залісся» Віктора Камінецького, який конфліктував з журналістами ТВі.
 
Про це повідомляє Телекритика.

Керівництво ДУС звернулося до місцевих правоохоронних органів з проханням розслідувати даний інцидент і надати йому правову оцінку.

Рішення щодо подальшого перебування Віктора Камінецького на посаді директора державної резиденції «Залісся» буде прийнято після закінчення розслідування міліції.

Нагадаємо, 28 лютого обурений запитаннями журналістів програми розслідувань "Знак оклику" директор державної резиденції намагався зламати їм апаратуру, після чого втік з кабінету.

Народний депутат, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець написав запити до Генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ України, у яких звернув увагу на те, що вбачає в діях Віктора Камінецького ознаки перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, хуліганські дії з нанесенням тілесних ушкоджень. Він просить розглянути звернення по суті та повідомити про результати розгляду. Тексти запитів депутат оприлюднив у Facebook.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!