ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мер Горлівки цькує на місцевих журналістів міліцію

24.07.2012, 03:58

23 липня 2012 року в редакцію сайту м. Горлівки - 06242.com.ua - на бесіду навідався співробітник Відділу боротьби з економічною злочинністю (ВБЕЗ) Горлівки, повідомляється на сайті.


Співробітник ВБЕЗ повідомив, що до начальника горлівської міліції Павла Панасюка надійшло звернення від міського голови Горлівки Євгена Клепа, у якому мер попросив міліцію дати оцінку тому, чи дотримуєть видання норм законодавства, які регулюють інформаційні відносини і межі юридичної відповідальності.


У зверненні Клеп стверджує, що в матеріалах на сайті публікується недостовірна і надумана інформація, яка принижує роль органу місцевого самоврядування у забезпеченні життєдіяльності міста. Також мер Горлівки зауважує, що найбільше він натерпівся від коментаторів, що висловлюють свою думку на сайті, пише видання.


«Власник сайту дозволяє викладати непристойні коментарі до статей, які вкрай негативно впливають на суспільну мораль», - написав у зверненні мер міста і прикріпив два листи цих самих коментарів, вибраних з різних статей.

Liked the article?
Help us be even more cool!