ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіаорганізації закликають вшанувати пам’ять Гонгадзе та всіх загиблих журналістів

14.09.2016, 10:19

Національна спілка журналістів України, Інститут масової інформації та ГО “Детектор медіа” закликають колег долучитися до спільної акції з ушанування пам’яті Георгія Гонгадзе та всіх журналістів, які загинули, виконуючи свої професійні обов’язки. Пам’ятні заходи традиційно відбудуться 16 вересня у день зникнення Георгія Гонгадзе.

У Києві журналістів запрошують зібратися о 18.30 на Майдані біля Монументу Незалежності. Тут відбудеться акція з ушанування пам’яті загиблих журналістів – Георгія Гонгадзе, Павла Шеремета та інших. Організатори закликають приєднатися всіх охочих, а також провести подібні акції пам’яті у регіонах.

Ініціатори акції наголошують, що професія журналіста в Україні продовжує залишатися небезпечною. Колеги зазнають великих ризиків, не тільки перебуваючи в гарячих точках на сході країни, а й просто порушуючи резонансні теми та ставлячи незручні запитання владі. І жодна з гучних справ – чи то про побиття чи навіть про вбивства журналістів – досі не розкрита. Тому ця акція – ще одне нагадування владі про відповідальність і нагадування медіаспільноті про солідарність.

Фото - ВВС

Liked the article?
Help us be even more cool!