ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівська міськрада знову ігнорує журналістські запити щодо Грибовицького сміттєзвалища

03.11.2016, 12:37

Львівська міська рада понад два тижні не відповідає на редакційний запит видання “Громадське.Львів”, відправлений ще 19 жовтня. Про це представнику ІМІ у Львівській області повідомила журналістка Ольга Євстігнєєва.

За її словами, запит в цілому стосувався теми Грибовицького сміттєзвалища, його рекультивації, а також вивозу сміття із міста.

На підтвердження своїх слів журналістка надала ІМІ смс-підтвердження про реєстрацію запиту від ЛМР.

смс про реєстрацію запиту Оля Євстігнєєва.jpg

Як повідомляв ІМІ, вже не вперше ЛМР ігнорує журналістські запити щодо Грибовицького сміттєзвалища. У червні 2016 року ІМІ вже повідомляв про те, що Львівська міськрада ігнорує запити від журналістів чи зволікає із відповіддю на них. Так, відповіді на запити вчасно не отримали редакції “Дзеркало тижня.Україна”, “1+1” та “Наші гроші.Львів”.

Нагадаємо, відповідно до п. 1 ст. 20 Закону України “Про доступ до публічної інформації” розпорядник інформації повинен надати відповідь на запит “не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту”. Якщо відповідь на запит потребує обробки великої кількості інформації, розпорядник може продовжити термін надання відповіді до 20 робочих днів, однак в такому разі розпорядник має повідомити про це запитувача, але не пізніше ніж за 5 робочих днів з моменту подачі запиту.

Liked the article?
Help us be even more cool!