ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

LB.ua не братиме участь у Міжвідомчій робочій групі

24.07.2012, 02:01

Представники редакції LB.ua не братимуть участь в спеціальному засіданні Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів, яке відбудеться 30 липня і буде присвячене розгляду ситуації навколо порталу LB.ua і телеканалу ТВі. Про це йдеться в офіційній заяві редакції LB.ua.


У редакції зазначають, що факт порушення кримінальної справи щодо видання є відповіддю на відкритий лист шеф-редактора LB.ua Ксенії Василенко до президента України Віктора Януковича з проханням вирішити ситуацію навколо порталу.


«Відкритий лист до Президента України Віктору Януковичу - з проханням сприяти вирішенню конфліктної ситуації навколо порталу - було опубліковано шеф-редактором інтернет-видання LB.ua Ксенією Василенко (творчий псевдонім - Соня Кошкіна) до моменту порушення прокуратурою міста Києва кримінальної справи. Сьогодні, коли справа вже є, редакція не вважає за доцільне брати участь у подібного роду громадських слуханнях на дану тему. Тим більше, що офіційна позиція прокуратури з цього питання вже заявлена ??прокурором міста Києва - паном Мельником », - йдеться в документі.

«Ми вважаємо, що сам факт порушення проти нас справи - і є відповідь на наш відкритий лист», - наголошується в заяві редакції LB.ua.

Liked the article?
Help us be even more cool!