ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Крим.Реалії включили до трійки найбільш цитованих кримських ЗМІ російського медіарейтингу

11.01.2018, 16:00
Фото - Крим.Реалії

Російська інформаційно-аналітична система “Медиалогия” опублікувала рейтинг медіаресурсів анексованого Криму за ІІІ квартал 2017 року, згідно з яким сайт “Крим.Реалії” увійшов до трійки лідерів серед ЗМІ за цитуванням, повідомляє Крим.Реалії.

За даними “Медиалогии”, найбільш цитованим кримським виданням є підконтрольне російській владі Криму інформагентство “Кримінформ” (індекс цитування – 553,65). На другому місці – інформагентство “РІА Крим” (індекс цитування – 136,94), на третьому – Крим.Реалії (індекс цитування – 85,06).

Як повідомляється, рейтинг побудований на основі бази ЗМІ системи “Медиалогия”, що включає близько 43 000 найбільш впливових джерел: ТБ, радіо, газети, журнали, інформаційні агентства, інтернет-ЗМІ. При підрахунку рейтингів не враховувалися новинні агрегатори.

У 2016 році сайт “Крим.Реалії” виключили з рейтингу “Медиалогии”. У 2015 році Крим.Реалії перебував на другому місці за цитуванням з індексом 315,94. У 2014 році сайт “Крим.Реалії” посідав третє місце у цьому рейтингу.

“Медиалогия” – російський розробник автоматичної системи моніторингу та аналізу ЗМІ в режимі реального часу. Компанія була створена в 2003 році. Система складається з бази даних ЗМІ та автоматизованого аналітичного модуля, що дозволяє проводити самостійний пошук і аналіз за кількісними та якісними характеристиками за будь-який заданий період.

Крим.Реалії – кримський проект української служби Радіо Свобода – стартував у березні 2014 року під час анексії Росією Кримського півострова.

Крим.Реалії є частиною некомерційної інформаційної служби Radio Free Europe / Radio Liberty, що ставить своїм завданням поширення цінностей демократії та громадянського суспільства, звертаючись до аудиторії тих країн і регіонів, у яких свобода преси або заборонена, або обмежена владою, або поки не стала нормою життя суспільства.

Liked the article?
Help us be even more cool!