ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коротич вибачається лише за те, що нецензурно облаяв Герман. З ним так, як вона, 50 років ніхто не розмовляв

18.02.2013, 03:44

Журналіст, екс-ведучий проекту «Вечори з Віталієм Коротичем» Віталій Коротич підтвердив інформацію про свій конфлікт із Ганною Герман під час запису інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем. Про це він сказав в коментарі журналістціі "Кореспондент" Христині Бердинських.

За його словами, лист з вибаченнями після інтерв’ю російському виданню "Афіша" попросила написати Герман.

"Вона (Герман) мене попросила написати його. Справа в тому, що дійсно якісь слова в інтерв'ю були перекручені, якісь-ні. Інтерв'ю у мене брав якийсь хлопець, який, очевидно, не дуже добре знає, про що йде мова. Але єдине, в чому я міг каятися - це в тому, що я не витримав і коли мене Ганна Миколаївна почала всіляко поливати, я їй рефлекторно відповів, але відповів якимись нелітературними словами. Це і стало причиною мого листа їй. Адже я в цьому листі не відкликаю всієї ситуації. Я кажу про те, що прошу у неї вибачення, що я використав ці слова", - пояснив він.

Також Коротич підтвердив інцидент з питанням про Тимошенко. "Я сказав, що Ви знаєте, є Тимошенко, вона сидить у в'язниці. До неї в чергу стоять на прийом посли і навіть якісь президенти. Сидить вона або не сидить у в'язниці, є якісь правила. Зараз обговорюється питання можна чи не можна її відправити лікуватися за кордон. Це питання ставиться для всіх ув'язнених? Тому що серед ув'язнених є такі, які накрали достатньо, щоб купити собі по клініці в Швейцарії. Це я сказав. І на це чомусь так нервово відреагувала Ганна Герман. Зі мною вже 50 років ніхто так не розмовляв", - заявив Коротич.

Також він підтвердив, що після цього програми з Януковичем припинилися. "Програми негайно припинилися. Розумієте, в чому справа, адже вона була головним ідеологом", - розповів Коротич.

Нагадаємо, в інтерв’ю Олегу Кашину, опублікованому на сайті «Афіши», Коротич стверджував, що запис серії інтерв`ю з президентом Віктором Януковичем було зупинено після того, як він поцікавився у глави держави про ув'язнення Тимошенко. Після того, розповів Коротич, Герман звинуватила ведучого у втручанні в політику.

Пізніше у своєму блозі на сайті “Кореспондент” Ганна Герман оприлюднила лист Коротича, який заявив, що російський журналіст перекрутив його слова про обставини припинення запису передач з президентом Віктором Януковичем.
У свою чергу російський журналіст Олег Кашин, який записав інтерв’ю з Коротичем, надав аудіозапис “Українській правді” на підтвердження сказаних слів. Наведені в тексті слова Коротича співпадають із диктофонним записом.
Liked the article?
Help us be even more cool!