ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка Тетяна Чорновіл хоче балотуватися в депутати

25.01.2012, 04:38
Журналістка інтернет-видання «Лівий берег» 31-річна Тетяна Чорновіл заявила, що балотуватиметься до Верховної Ради. Обрала мажоритарний округ, до якого належатиме райцентр Городок у Львівській області. Жінка дає єдину гарантію своїм виборцям: «Я буду чесною людиною».
Після цього до Чорновіл зателефонував заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов. Повідомив, що вона може бути єдиним кандидатом по Городоцькому округу від Комітету опору диктатурі, до якого входять найбільші опозиційні партії, повідомляє Gazeta.ua.

«Хочу продемонструвати, що влада не така сильна, як здається. Якщо я пройду без ресурсів, хтось подумає: «На наступних виборах і я так спробую». Треба, щоб якомога більше нових людей прийшли в органи влади. Тоді щось може змінитися. Не можна працювати з тими, які вважають: якщо на тендер пішло, наприклад, 100 гривень, то з них потрібно вкрасти 80», – пояснює Тетяна Чорновіл.

«Систему можна змінити згори, можна знизу. Зверху, як у Грузії, у нас не вийшло. Знизу – дуже важко. Потрібна критична маса людей. У нас поки що народ любить сварити владу, але не хоче брати відповідальність на себе. Сам у себе не вірить», – додає журналістка.

За словами Тетяни Чорновіл, з командою помічників вона спробує зробити штаб з надходження інформації, яка особливо обурює. Про масштабні злочини, корупційні чи інші. Буде їх розслідувати і видавати на-гора. Виконуватиме прохання інших журналістів, якщо це буде можливо. Намагатиметься зробити Раду відкритішою для людей.

Гроші на виборчу кампанію Тетяна Чорновіл братиме у людей: «Згадайте помаранчеву революцію – скільки грошей вкидали в скриньки для збору коштів. Є люди, які вважають, що країні потрібні зміни, й готові це профінансувати. Написали про збір коштів на «Фейсбуці» – подивитеся, як відреагують. Одразу звернулися дуже багато людей із запитанням, куди перераховувати кошти. Без жодних обіцянок, тільки за гарантії, що я буду чесною людиною».

 
Liked the article?
Help us be even more cool!