ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст програми "Гроші": "Беркут" дуже чітко розумів, що б'є журналістів

03.12.2013, 13:15

Журналіст програми «Гроші» телеканалу «1+1» Денис Данько постраждав 1 грудня під час штурму протестувальниками будівлі Адміністрації Президента у Києві. У нього травми голови, рук і ніг. Він зазначив, що “Беркут” чітко розумів, що б’є по журналістах.

“Я отримав травми голови, рук, ніг, оскільки закривався руками. Шви наклали на голову. Травм я зазнав з боку «Беркуту». Я стояв на відстані від сутичок, у дворі, я ще й кричав, що журналіст, однак вони забігали в усі двори, і десь чоловік 7-8 на мені відірвались. Я лежав на землі, і кожен з «беркутівців», хто вибігав, хотів мені помститися за каміння, бульдозери та всі ці речі. Хоча в мене висів бейджик і я кричав, що журналіст”, - розповів Данько.

Також він зазначив, що “Беркут” чітко розумів, що б’є по журналістах:

“Певно, я звертатимусь у прокуратуру. Але я б хотів, щоб ми всі разом звернулися з вимогою, щоб відкликати Захарченка у відставку, тому що «Беркут» дуже чітко розумів, що б'є журналістів, він не плутав нас із провокаторами. Ви ж бачили, як били Euronews чи поляків…”.

Нагадаємо, 1 грудня, під час штурму протестувальниками будівлі Адміністрації Президента, постраждало майже півсотні журналістів, як українських так і зарубіжних медіа.

Телекритика

Liked the article?
Help us be even more cool!