ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Internews запустив безкоштовний конструктор сайтів для медіа

19.03.2018, 12:54
Фото - скріншот з newstempl.org/

Міжнародна неприбуткова організація Internews створила безкоштовний конструктор веб-сайтів, створений спеціально для медіа, повідомляє Media Sapiens.

News Templ дозволить редакціям без бюджету та IT-спеціалістів розробити й вести власний сайт.

Конструктор має 7 безкоштовних шаблонів та 14 готових для встановлення плагінів, корисних для роботи ЗМІ в інтернеті. Завдяки цьому інструменту ЗМІ можуть оновити чи змінити існуючий сайт, спробувати публікувати нові інтерактивні формати матеріалів, охопити та зацікавити нову аудиторію.

News Templ побудований на платформі WordPress і розрахований на велику кількість контенту. Він містить спеціальні налаштування для окремих випусків новин і пропонує корисні для інтернет-видань плагіни. Це, зокрема, Paypal Donations та  Google XML Sitemaps.

За допомогою News Templ сайт можна створити за 20-30 хвилин. В організації підкреслили, що "ресурс має зрозумілі інструкції українською мовою і дозволяє швидко та інтуїтивно створювати, редагувати та публікувати мультимедійний та інтерактивний контент".

Конструктор сайтів розроблений  Internews у партнерстві з Незалежним центром журналістики (Молдова), ГО Інтерньюз-Україна та Internews Грузія в рамках проекту “Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії”.

Для отримання додаткової інформації про News Templ організація закликає звертатися до  адміністратора конструктора Олега Ганта [email protected] або координатора проекту Ольги Сушицької [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!