ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

«Інтер» очолив Єгор Бенкендорф, інформаційне мовлення - Євгеній Кисельов

15.02.2013, 01:25

Телеканал «Інтер» очолив Єгор Бенкендорф, повідомляє “Телекритика” з посиланням на власні джерела. Ганна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради каналу. Керівником «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн «Інтера») став Євгеній Кисельов.

За інформацією видання Forbes.ua, колишній голова правління Inter Media Group і телеканалу «Інтер» Ярослав Порохняк залишає канал і не працюватиме на «Інтері» й Лариса Горська, яка до останнього часу очолювала НІС. Однак джерела «Телекритики» стверджують, що Горську не звільняли. Ярослав Порохняк о 18:00 зібрав колектив і попрощався.

За уточненими даними джерел ТК, Євгеній Кисельов очолив усе інформаційно-аналітичне мовлення каналу. Тож не виключено, що Горська залишається керівником НІСу.

Наразі невідомо, хто замість Єгора Бенкендорфа очолить НТКУ.

Наглядову раду каналу «Інтер» очолив генеральний директор Group DF Борис Краснянський, повідомляє «Коммерсант-Украина» з посиланням на власні джерела.

Всі згадані менеджери 14 лютого відмовилися коментувати кадрові призначення до появи офіційної заяви. "Будь-яка інформація, поки немає офіційного повідомлення, - чутки, і обговорювати їх я не можу", - зазначив Єгор Бенкендорф. Євген Кисельов повідомив, що зможе давати коментарі не раніше п'ятниці (15 лютого - ред.). Краснянський на питання відповідати відмовився, а Безлюдна на дзвінки не відповідала.

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

7 лютого 2013 року українські ЗМІ повідомили, що глава АП Сергій Льовочкін придбав 20% компанії.

Єгор Бенкендорф з березня 2010 року був генеральним директором Національної телекомпанії України. Народився у Києві, син кінорежисера Андрія Бенкендорфа. З 1997 року працював на телеканалі «Інтер». Розпочинав з посади адміністратора, закінчував - на посаді виконавчого продюсера каналу та керівника продакшнів Inter Media Production, «07 продакшн» і «Пірат продакшн».

Ганна Безлюдна з 1997-го по 2001 роки очолювала інформаційну службу «Інтера», з 2007-го по вересень 2009-го була генеральним продюсером телеканалу «Інтер».

Євген Кисельов з вересня 2009-го по кінець 2012 року вів на «Інтері» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика».

Liked the article?
Help us be even more cool!