ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ оголошує конкурс “Лови джинсу!”

17.09.2014, 13:04

Інститут масової інформації оголошує конкурс “Лови джинсу!” на виявлення прихованої політичної реклами — джинси — у місцевих друкованих та інтернет-виданнях. Конкурс триватиме до парламентських виборів-2014.

Джинса — це прихована політична реклама, яку у ЗМІ маскують так, щоб читачі думали, що це справжні журналістські матеріали.

Мета конкурсу —  популяризація ідеї критичної оцінки публікацій в ЗМІ про кандидатів напередодні виборів, та підвищення медіа-грамотності населення.

Конкурс “Лови джинсу!” складатиметься з двох частин:

1) Виявлення джинси у місцевих виданнях.

Для участі потрібно надіслати вирізку з газети або скан чи фото публікації (для інтернет-видань — гіперпосилання або скріншот) разом із коротким описом, чому ви вважаєте цей матеріал джинсою.

За результатами вересня і жовтня експерти ІМІ визначатимуть по троє переможців, які отримають дипломи та премії (500, 300 та 200 гривень за 1, 2 і 3 місця відповідно).

2) Конкурс статей/блогів про джинсу у місцевих виданнях.

Для участі потрібно проаналізувати джинсу у місцевих виданнях та ситуацію з цією проблемою у вашому регіоні загалом. Перевагою буде розміщення публікації у місцевому ЗМІ.

За результатами буде визначено трьох переможців, найкращі публікації будуть розміщені на сайті ІМІ та партнерів. Призовий фонд:

1 місце — 2000 гривень

2 місце — 1500 гривень

3 місце — 1000 гривень

 

Ознайомитись з ознаками джинси можна на сайті ІМІ та з інфографіки.

(Натисніть, щоб збільшити)

 

Матеріали на конкурс надсилати на емейл [email protected] (тема листа — “Лови джинсу!”) або на поштову адресу м. Київ, вул. Червоноармійська, 32А, офіс 9. Прохання до учасників у листах чітко вказувати ім’я та прізвище, місто та рід занять. Роботи приймаються до 22 жовтня включно.

Конкурс проводиться за підтримки “Інтерньюз Нетворк”.

Liked the article?
Help us be even more cool!