ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГПУ арештувала статутний фонд Insider - Тамразов

14.09.2018, 14:01
Фото - УНІАН

Генеральна прокуратура наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ “Всеукраїнська медіа група” (видання Insider). Про це повідомив у Facebook власник Insider Олексій Тамразов, інформує видання Insider.

“Їм байдуже, що 8 млн грн - це не “живі” кошти, це статутний фонд, який був фактично сформований на 3 млн грн починаючи з 2013 року, та ці кошти були направлені на виплату зарплати журналістам. Чи вважати це посяганням на свободу преси? Не знаю. Точно можу сказати, що політика нашого видання від цього не зміниться”, - зазначив він.

Як нагадує виданя, Солом'янський районний суд раніше обрав Олексію Тамразову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 20 мільйонів гривень. Заставу було внесено юридичною особою, що належить друзям Тамразова.

В апеляції прокуратура вимагала змінити запобіжний захід, збільшивши розмір застави до 577 мільйонів гривень.

У свою чергу, сторона захисту просила скасувати запобіжний захід на підставі недоведеності у діях Тамразова складу злочину.

Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Тамразову.

Як повідомляв ІМІ, 23 серпня стало відомо, що Генеральна прокуратура підготувала клопотання про арешт екс-заступника голови правління “Укргазвидобування” і власника видання Insider Олексія Тамразова з альтернативою внесення застави у 577 мільйонів гривень.

21 серпня правоохоронці знову затримали власника інтернет-видання Insider та колишнього першого заступника голови правління Укргазвидобування Олексія Тамразова.

21 серпня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Тамразова затримано за статтею 256 (сприяння у злочинній діяльності) та за статтею 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання).

13 серпня власник інтернет-видання Insider Олексій Тамразов вийшов із СІЗО після внесення застави в розмірі 3 мільйони гривень.

10 серпня Печерський райсуд постановив взяти під варту Олексія Тамразова з альтернативою внесення застави у 3 мільйони гривень.

9 серпня власника ТОВ “Всеукраїнська медіагрупа” (інтернет-видання Insider) та екс-першого заступника голови правління компанії “Укргазвидобування” Олексія Тамразова затримали співробітники СБУ та ГПУ.

Йому інкримінують давання хабара у 200 тисяч доларів підозрюваному в незаконному збагаченні прокурору Костянтину Кулику. Адвокати Тамразова заявили, що його підставили.

Liked the article?
Help us be even more cool!