ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Миколаївської ОДА на місяць оголосив бойкот місцевій журналістці

23.08.2017, 10:53
Олексій Савченко, фото - Свідок.інфо

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко заявив журналістці інтернет-видання “НикВести” Юлії Акімовій, що не буде рівно місяць з нею спілкуватись через запитання, що стосується діяльності міського голови Олександра Сєнкевича, повідомляє “НикВести”.

Як пише видання, журналістка запитала голову ОДА про те, як він реагує на те, що комунальне підприємство Миколаївської міської ради “Миколаївводоканал” замовило послуги колекторської фірми, щоб “вибивати” з громадян борги за воду. На це Савченко відповів тим, що місяць не буде з нею спілкуватися.

“Ось дивись. Дивись, знаєш, що я тобі скажу? Сьогодні яке число? 21-е? Ось дивись, рівно місяць я з тобою не спілкуюся більше. Знаєш чого? Тому що я сказав, що я не коментую діяльність Олександра Сєнкевича і не буду цього робити. А ти все одно, ти користуєшся. І не тому, що ти кращий журналіст або кращий фахівець. Ти просто користуєшся тим, що я до тебе нормально ставлюся. Ось моє ставлення призупинено до тебе рівно на місяць. Жодного коментаря, жодної пропозиції, будь-чого! Нічого не скажу!” – сказав голова ОДА.

При цьому він додав, що, якщо буде по-інакшому, то буде ще більше часу, скільки він не буде з нею спілкуватись.

“Хто хоче поспілкуватися – одна річ, хто хоче погратися – друга річ, хто хоче погратися там в інші речі – третя річ”, - додав Олексій Савченко.

Пізніше журналістка на своїй сторінці у Facebook написала, що вона поставила йому питання, як гаранту дотримання законності в області, адже згідно з умовами угоди між “Миколаївводоканалом” та колекторською фірмою, перші повинні передати другим персональні дані миколаївців.

“Ситуація проста, я журналіст, він чиновник, відповідальний за дотримання законів, захист законних інтересів і свобод жителів області. Комунальне підприємство наймає приватну охоронну контору (колекторську фірму), передає їй контактні дані жителів Миколаєва, щоб вони вибивали борги за воду, заробляючи по 33 копійки з кожної вибитої гривні. Я навіть не питала про те, наскільки взагалі законна подібна колекторська діяльність. Я просто запитала, чи збираєтеся ви реагувати? Що заважає прямо відповісти на питання?.. Замість відповіді, ви в менторському тоні сказали мені, що відтепер ви “припиняєте своє нормальне ставлення” до мене, що ви вирішили “покарати” мене і “більше ніяких коментарів”. І я зрозуміла, що все це не зі зла, що все це жарт. Але питання не жартівливе”, - написала вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!