ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харківський телеканал АТН вже не виходить в ефір більше місяця

13.09.2011, 07:27
Харківський телеканал АТН («Агентство Телевидения Новости»)  більше місяця не виходить в ефір. Про це в коментарі ІМІ повідомив шеф-редактор телеканалу Євген Боровських .За його словами,  причинами невиходу телеканалу  є відмова провайдерів АО "Датагруп" і "Велтон. Телеком"  співпрацювати, а також  тиск міського голови Кернеса на опозиційний до влади канал.

Харківський канал АТН звернувся до Віктора Януковича з вимогою вплинути на мера Харкова Геннадія Кернеса, який знищує незалежне ЗМІ.

Як зазначається в листі, який  надійшов на адресу ІМІ від АТН, 22 липня провайдер розірвав договір з каналом,  а інші провайдери відмовилися співпрацювати. АТН мовив на 7 ТВК разом з телекомпанією «Тоніс-центр», фактичними власниками якої, зазначається, є пан Кернес та голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

"Співробітники СЕС, і співробітники провайдерів «Датагруп» і «Велтон. Телеком» говорять, що поступила команда від мера міста Харкова Кернеса Г.А. і губернатора Добкина М.М. не допустити виходу Телекомпанії АТН до ефіру на 7 каналі" - йдеться у  листі.

Після отримання санітарного паспорта від Центральної СЕС МОЗ України, харківська СЕС відмовилася відновити роботу радіорелейної станції.

"Таким чином, в діях харківського міського голови Геннадія Кернеса, який поставив собі за мету знищення низки місцевих телевізійних засобів масової інформації, вбачаються всі ознаки зловживання службовим становищем в корисливих цілях", -  заявляє АТН.


ІМІ намагається взяти  офіційну відповідь з мерії міста а також і провайдерів.

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!