ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харківська міліція перевіряє заяви Рубашко та Баранник

28.03.2012, 02:49
Головне управління МВС України в Харківській області проводить перевірку фактів залякування директора телеканалу А/ТВК Олени Баранник та генерального директора телеканалу “Фора” Ірини Рубашко, повідомляється на сайті МВС України.

Як повідомила прес-служба ГУ МВС України у Харківській області, керівники двох харківських місцевих телеканалів днями звернулися до міліції з приводу протиправних дій стосовно них з боку невстановлених осіб. Звернення журналістів зареєстровані, за ними наразі проводиться перевірка.

“Наразі працівниками міліції проводиться перевірка фактів, викладених в обох заявах журналістів. За результатами їх розгляду правоохоронними органами буде прийняте рішення згідно з діючим законодавством, надано відповідь заявникам та поінформовано громадськість”, - йдеться у повідомленні міліції.

Нагадаємо, 23 березня у Харкові здійснена спроба залякування генерального директора телекомпанії «Фора» Ірини Рубашко. Зокрема, коли вона повернулась додому, під дверима тамбура була пляма крові, а на клямці дверей тамбура висіла на вішаку сорочка, заляпана кров’ю.

21 березня у Харкові здійснено чергову спробу залякування директора телеканалу А/ТВК Олени Баранник. Невідомі залили майданчик перед її квартирою кров'ю, по сходовій клітці розкидали залишки печінки, тельбухи, а по стінах повзали опариші.
Liked the article?
Help us be even more cool!