ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське.Полтава виграло суд в управління ЖКГ щодо доступу

05.04.2017, 12:34

Київський районний суд Полтави визнав протиправними дії Управління житлово-комунального господарства міськвиконкому у відмові ГО “Полтавське громадське телебачення” надати запитувану публічну інформацію. Таке рішення суд ухвалив 3 квітня, розглянувши позов організації про визнання протиправними дій Управління ЖКГ, що виявилися у відмові отримання “Полтавським громадським телебаченням” публічної інформації, повідомляє Hromadske.Poltava.

Суд розглянувши всю надану інформацію у цій справі, частково задовільнив позивні умови ГО “Полтавське громадське телебачення”.

Зокрема, суд зобов’язав Управління ЖКГ надати відповідну інформацію щодо ремонту вулиці 1100-річчя Полтави за 2016 рік.

Представник управління ЖКГ не з’явився на слухання. Замість цього в наданій документації Управління стверджувалося, що правові підстави для задоволення вимог, заявлених позивачем у його запитах, відсутні, тож дана діяльність не може бути визнана протиправною.

У запиті Громадське.Полтава просило надати інформацію про ремонт вулиці 1100-річчя Полтави за 2016 рік, та документів, укладених із компанією “Будгарант-7”, що містили інформацію про гарантійні строки на ремонт вулиці, етапи ремонту, акти виконаних робіт тощо.

Liked the article?
Help us be even more cool!