ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Г.Герман передала директору "Freedom House" список чиновників, які притягнуті до кримінальної відповідальності

14.06.2011, 04:27

Сьогодні під час презентації звіту організації "Freedom House", яка відбулася у фонді "Відродження", і у якій взяли участь, зокрема, виконавчий директор “Freedom House” Девід Кремер, виконавчий віце-президент Атлантичної Ради Деймон Вілсон та експерт Атлантичної Ради Роберт Нурік, радник Президента України Ганна Герман передала представникам організації список з 478 діючих українських чиновників, які притягнуті до кримінальної відповідальності за корупцію, повідомляє УНН.

Г.Герман також звернула їхню увагу на ті позитивні кроки української влади, які варто враховувати у звіті "Freedom House", зокрема, вона говорила про скасування акредитації для іноземних журналістів в Україні, про значне просування в роботі над законом "Про громадське телебачення", про резонанс і результати перших місяців життя в умовах дії закону "Про доступ до публічної інформації" та інші питання.

Нагадаємо, сьогодні відбулася презентація й обговорення звіту міжнародної правозахисної організації “Freedom House” “Б’ючи на сполох: на захист демократії в Україні”. У звіті експерти висловили занепокоєння останніми тенденціями у сфері дотримання прав людини та розвитку демократичних цінностей в Україні. Водночас звіт окреслює реальні можливості для позитивних змін. За кілька днів після обговорення звіт буде презентовано політичним та експертним колам у Брюсселі.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!