ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета "Сегодня" досі лишається без головного редактора

28.12.2011, 23:53
Наглядова рада "Сегодня мультимедиа" вирішила продовжити відсторонення генерального директора Олени Громницької та головного редактора Ігоря Гужви до 17 січня 2012 року.

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-службу СКМ.

Таке рішення ухвалене, оскільки наглядовій раді потрібен час для висновків і рішень за результатами розслідування діяльності топ-менеджменту.

Нагадаємо, що Олена Громницька та Ігор Гужва відсторонені від роботи з 13 грудня.

"Під час розслідування був зібраний великий обсяг інформації. Уся ця інформація буде детально вивчена й проаналізована. Ми хочемо зважено і відповідально підійти до висновків і рішень за результатами розслідування. Оскільки наша головна мета - сформулювати чіткі та прозорі правила гри на майбутнє. Для цього нам потрібен додатковий час", - йдеться в офіційному коментарі наглядової ради.

Нагадаємо, 8 грудня представники редакції "Сегодня" оголосили передстрайковий стан через незгоду з редакційною політикою Олени Громницької.

9 грудня на зборах трудового колективу Катерина Лапшина пообіцяла провести розслідування.

Того ж дня наглядова рада "Сьогодні Мультимедіа" прийняла рішення провести комплексне службове розслідування щодо дій генерального директора Олени Громницької, а також щодо організації роботи редакції під керівництвом головного редактора Ігоря Гужви.

Розслідування мало тривати два тижні, на цей час пані Громницьку відправили у відпустку.

З 13 грудня наглядова рада відсторонила головного редактора "Сегодня" Ігоря Гужву від виконання посадових обов'язків разом із генеральним директором Оленою Громницькою.

13 грудня на прес-конференції співробітники "Сегодня" оприлюднили факти цензури та спроб запровадити у виданні корупційні схеми.

Раніше, 4 грудня, у редакції газети "Сегодня" було створено осередок профспілки у складі 68 осіб, у тому числі головного редактора Ігоря Гужви. Головою осередку обрано Ольгу Гук.

Liked the article?
Help us be even more cool!