ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета Донецької міськради друкує "джинсу" про кандидата в депутати Левченка

05.09.2012, 22:40

Газета Донецької міської ради «Муниципальная газета» рекламує колишнього секретаря міської ради Миколу Левченка без відповідної позначки, повідомляють “Новости Донбасса”.

В останньому номері газети (№ 35 (582) від 31 серпня 2012 року) опубліковано матеріал «Головне - комфорт і безпека», підписаний автором Данилом Ткаченко.

Проте, видання вважає, що автором матеріалу є прес-служба Левченка - ідентичний текст розміщений у газеті "Вечерний Донецк" в номері 100 від 1 вересня 2012 року, але підписаний вже іншим автором - Леонідом Артемовим.

Сам Левченко каже, що його прес-служба працює з усіма виданнями і не вважає це адмінресурсом.

«Ви уточніть у них, я не знаю на яких умовах вийшов цей матеріал, який ви маєте на увазі. Якщо він вийшов на правах реклами, то «Муниципальная газета» має право, як і будь-який інший друкований орган, розміщувати рекламу про кандидатів - якщо я в цій публікації, про яку ви говорите, представлений як кандидат. Просто я не знаю про який публікації ви говорите. Якщо це стосується моєї депутатської діяльності, то я як і раніше залишаюся депутатом міської ради і «Муниципальная газета» друкує інформацію про депутатів міської ради. Якби це було найбільше використання адмінресурсу в нашій країні, то я був би щасливий », - сказав кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу 44, член Партії регіонів Левченко.

Нагадаємо, газета видається за рахунок міського бюджету Донецька.

27 липня 2012 року Левченко подав у відставку з посади секретаря у ході проведення пленарного засідання 18-ї сесії Донецької міської ради VI скликання.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!