ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фотокор "Дела" постраждав під час розгону мітингувальників у центрі Києва

24.12.2013, 15:25

24 листопада у Києві фотокореспондент "Дело.ua" Олексій Фурман під час зйомок на Євромайдані отримав удар по нозі від міліціонера. Про це Фурман розповів в коментарі ІМІ.

Як зазначив фотокор, він не розцінює таку дію міліціонера як цілеспрямовану. За його словами, просто випадково так сталося, що удар дістався йому. Це сталося тоді, коли міліціонери почали відтісняти мітингувальників з проїжджої частини на Хрещатику.

“На проїжджій частині було дуже багато мітингувальників, тому міліціонери в броні почали їх відтісняти. Але оскільки я був там, все знімав, мені дісталося від міліціонера по нозі. Удар призначався мітингувальникам, але дістався мені”, - зазначив Фурман.

“Я не розцінюю це як цілеспрямовану дію проти журналіста, бо була штовханина, бійка, міліціонери відтісняли, наносили удари. Я нікуди не подавав заяву. У мене на нозі була велика гематома. Я не розцінюю це як перешкоджання журналістській діяльності. Треба бути готовим у таких ситуаціях, коли така тиснява, що якийсь удар припаде тобі, а не хлопцю, який кричить "Слава Україні!".

Liked the article?
Help us be even more cool!